Over mij

Mijn verhaal

Ik ben Kate Napier (1979), afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Leiden. Ik heb als arts voorheen op de spoedeisende hulp en bij een algemeen ziekenhuis gewerkt. Hierop besloot ik mij te specialiseren als psychiater binnen GGZ centraal. Ik heb als behandelaar de breedte van de psychiatrie gezien, van acute opname klinieken, crisisdienst en f-act team (een outreachend team voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening) tot kinder- en jeugd-poliklinieken. Ik heb mij aanvullend verdiept in persoonlijkheidsstoornissen, zowel in een klinische als ambulante behandelsetting. Hierbij heb ik mij ook geschoold in schematherapie en heb ik ook groepen begeleid middels schematherapie.

Voordat ik mij vrij heb gevestigd was ik werkzaam bij een middelgrote GGZ- instelling, waar ik een breed scala aan psychische stoornissen heb gediagnosticeerd en behandeld.

Naast behandelaar, ben ik ook consulent voor psychologen/psychotherapeuten.

Ik heb zowel de Nederlandse als de Australische nationaliteit, en ben in beide landen opgegroeid, waardoor ik beide talen vloeiend beheers en ook eerste hands de nodige multiculturele ervaring heb.


Registratie

  • BIG registratie 59918472101
  • AGB code behandelaar 03310906
  • AGB code praktijk 03040013

Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (interne aantekening volwassenpsychiatrie; lid van afdeling vrijgevestigde psychiaters) (NVvP)
  • Vereniging voor Utrechtse vrijgevestigde Psychiaters (VUP)
  • Vereniging voor schematherapie (VSt)